Tak się zastanawiam czy moje zdjęcia są ok,czy coś mogę zmienić,poprawić się.
Chciałabym żeby były lepsze...chociażby na poziomie dobrym,może brak mi kreatywność..ta niebieska szmatka jest dołująca.Mam inne ale nie komponują się tak jak powinny.
Jagodowe Płatki ryżowe z jagodami i malinami
Blueberry rice flakes with blueberries and raspberries
...moja głowa myśli...myśli krążą po głowie...nie mogę przestać...
Myślę, że jak na początek bloga Twoje zdjęcia są naprawdę ok :) z biegiem czasu pewnie wyrobisz sobie własny, niepowtarzalny styl fotografowania ;) a śniadanie pysznie fioletowe!
OdpowiedzUsuńP.S. Na blogu czeka nominacja do LBA:
http://theplateofblackdog.blogspot.com/2015/07/liebster-blog-awards-spoznione-ale.html?m=1
Mam nadzieję,dziekuje za wiarę :D
UsuńWidziałam widziałam,jutro odpowiem :)
Spójrz na moje początkowe zdjęcia, a te które robię teraz. Oczywiście nie są idealne, ale na pewno nieco lepsze od początkowych. W Twoim przypadku będzie tak samo! Każdy musi jakoś zaczynać, a Twoje zdjęcia naprawdę nie są złe! :)
OdpowiedzUsuńFakt,złe nie są ale mogły być lepsze,od czegoś trzeba zacząć :)
UsuńSmakowicie wygląda. Te jagódki są świetne! A co do zdjęć -nie przejmuj się nimi, są całkiem dobre ;)
OdpowiedzUsuńZapraszam do mnie:
http://nackany-zeszycik.blogspot.com/
dużo kolorowych owoców i tak najlepiej <3
OdpowiedzUsuńPraktyka czyni mistrza, pamiętaj :)
OdpowiedzUsuńWszystkie myśli precz!
OdpowiedzUsuńA zdjęcia nie są najważniejsze, chodzi o to, żeby pokazywały śniadanie w jak najładniejszy sposób :D
uwolnij się od myśli-każdy ma na to jakiś sposób, trzeba jedynie próbować! :D
OdpowiedzUsuńTwoje zdjęcia są przecież bardzo dobre Kochana :*
Skąd masz te jagodowe płatki? Wyglądają super :)
OdpowiedzUsuńPłątki ryżowe z jagodami
UsuńGotujesz płatki a potem mieszasz ugotowane z jagodami i rozdziabujesz widelcem?
UsuńGotuję płatki,a pod koniec gotowania dodaję jagody i mieszam,sok puszcza i koloruje płatki :)
Usuń